Meny
 

Lampehuset Molde trenger engasjert superselger

Les mer her. 


Lampehuset Molde trenger nå en superselger som kan jobbe i en 50-70% stilling.Vi søker deg som har god erfaring fra salg og som viser et helhjertet engasjement overfor kundene våre. Du har forståelse for at det er kundens opplevelse i butikk som avgjør om de ønsker å handle. Du vil gjennom behagelig, energisk og kyndig veiledning skape tryggheten og sikkerheten i å velge rette produkter ut fra kundens behov, så kunden til enhver tid velger å handle belysning hos oss.   

 

Vi søker deg som 

  • Alltid ser muligheter for salg
  • Har tidligere salgserfaring 
  • Har høyt konkurranseinstinkt og motiveres av gode salgsresultater og måloppnåelse
  • Er serviceinnstilt og setter en ære i å gi kunden en ekstraordinær butikkopplevelse 
  • Ser verdien av gode kunderelasjoner
  • Liker å lære samt dele din kunnskap og ferdigheter
  • Behersker norsk både muntlig og skriftlig
  • Arbeider godt i lag med andre og på egenhånd

 

I Lampehuset vet vi at lys skaper hjem. Som selger i Lampehuset blir det din oppgave å veilede våre kunder slik at alle hjem får det lyset de fortjener.For å oppnå dette vil du få god opplæring innen våre produkter. Vi tilbyr muligheten til å jobbe med produkter av høy kvalitet og en arbeidshverdag hvor du alltid vil kunne utvikle deg videre.  Foruten salg og kundeveiledning er det å jobbe som butikkselger i Lampehuset en fysisk og aktiv jobb, hvor man står, går, løfter og monterer. Din oppgave blir sammen med teamet og alene å gjøre våre kunder fornøyde og alltid passe på at butikken ser flott ut. Vi brenner for å gi alle kundene våre en fullverdig Lampehus-opplevelse. Du må kunne jobbe dag-, kveld- og annenhver lørdag. Det forventes at du kan og vil stille opp ekstra ved behov og i hektiske perioder, som ved ferieavvikling, sykdom og høysesong.Brenner du for salg og det å gi bransjens beste butikkopplevelser til kundene våres, kan det være nettopp deg vi leter etter? Da vil vi høre fra deg i dag! Søknad og CV leveres via Finn.no.

 

Om arbeidsgiveren

Lampehuset har siden 1959 skapt norske hjem med riktig belysning gjennom sterk faglig ekspertise og bredt sortiment av tidsriktig design. Lampehuset er en av Norges førende aktører på det private belysningsmarkedet. Lys Skaper Hjem – og det har selskapet gjort i 60 år. Vi brenner for at kundene våre skal møte bransjens dyktigste selgere som gjennom høy faglig kompetanse innen belysning og salgsprosesser kan skape gode handleopplevelser hvor man ønsker å komme igjen og igjen. Fordi vi tror på, at riktig lys, skaper riktige hjem.

 

Klikk HER for å søke!

 

Søknadsfrist: Snarest