Opplev Molde

Planer om weekendtur? Enten det er en aktiv ferie med familien, en romantisk weekend med kjæresten eller venninnene som har planlagt jentetur - kom til Molde!

Byen som har alt

Molde er byen som har alt – fin natur, flotte attraksjoner, gode shoppingmuligheter og mange gode restauranter og kafeer.

Det er ikke mulig å kjede seg i Molde og er det finvær anbefaler vi en tur opp til Varden. Byens flotteste utkikkspunkt med fantastisk utsikt over Moldepanoramaet, og dens 222 fjelltopper. Turen går du lett på en time fra byen, ellers tar det bare 10 min med bil til toppen. På toppen ligger også Vardestua, en hyggelig restaurant. Skulle det mot all formodning ikke være finvær kan vi friste med både badeland og spa.

Molde er en sjarmerende småby som ligger idyllisk til nede ved fjorden, og flere av hotellene kan friste med sjøutsikt. I tillegg ligger noen av Norges flotteste turistmål i området, med klassikere som Romsdalseggen, Trollstigen og Atlanterhavsvegen, for ikke å glemme nykommeren, Midsundtrappene. Midsundtrappene er Norges lengste steintrapp og blir stadig mer populær.

For mer inspirasjon til aktiviteter og attraksjoner i Molde og omegn, les mer her.

Shopping i Molde

Molde har også gode shoppingmuligheter med flere fine kjøpesentre og butikker, som til sammen kan tilby alt du måtte ha behov for - eller bare lyst på. Molde Storsenter ligger midt i Moldes travleste handels- og næringsområde, og i gåavstand til sentrum. Og hos oss finner du alt du trenger til hus, hjem og fritid, med vår fine butikkmiks. For butikkoversikten vår, se her

Ønsker du noe godt å spise må du teste ut vår egen, Grand Café. Grand Café er en koselig kafé i lyse og romslige lokaler plassert på gangbroen vår. Her får du servert god husmannskost, dagens middag, varme småretter, påsmurt brødmat, ulike lunsjretter, for ikke å glemme deres nydelige hjemmelagde kaker. Ellers finner du flere kafeer og spisesteder på de andre sentrene også.

Ønsker dere heller å lage maten selv kan vi skilte med byens beste ferskvaredisk i vår store Coop Mega-butikk, og skulle det være noe godt å drikke til maten, har vi også Vinmonopolet.

Hjertelig velkommen til oss og den fine byen vår!

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.