Har du en kommende musiker i hus?

Høsten er den perfekte tiden for å lære seg noe nytt.

Og hos 4Sound har de utvalget og kunnskapen, slik at du finner det riktige instrumentet for deg, enten du har en kommende gitarist i hus eller alltid har drømt om å kunne spille piano selv – det er ikke for sent å begynne. Og hvorfor ikke gjøre det til en aktivitet som hele familien kan gjøre sammen?

Finn den rette gitaren

Valget av første gitar har veldig mye å si, det vet alle som begynte med feil gitar. Det er utrolig viktig at den er god å spille på, og at den passer til deg. At den låter bra, er så klart også et stort pluss. Det er dumt å miste motet før man har kommet ordentlig i gang.

Vi anbefaler en Yamaha C45 som nybegynnergitar, den finnes i både fullstørrelse og 3/4, og leverer alt du trenger i en god startgitar. Øve må du gjøre selv, men vi kan hjelpe deg med å velge riktig gitar, slik at du beholder spillegleden.

Et piano i stua innbyr til musikalske innslag

Det å lære seg å spille et instrument har ingen aldersgrense, men det forutsetter at det fins et instrument i hus. Så, hva med å ha et piano på stua?

Ikke bare et instrument, men også et fint møbel. Om ikke du spiller selv, så har du kanskje gjester som kan spille når de kommer på besøk?

Musikk er en magisk stemningsskaper. Uansett om man spiller for seg selv eller sammen med andre, så er musikken en stor glede for både store og små.