Høstens 3 store interiørtrender

Rustikt og lunt.
Nordisk og moderne.
Klassisk og tidløst.

Omgivelsene våre påvirker oss, og i 2020 har vi tilbragt mer tid hjemme enn noen gang før.

Da er det kanskje ikke så rart at mange av oss har satt i gang noen prosjekter hjemme den siste tiden. Trendene er dynamiske og vi finner inspirasjon over hele verden, men 3 store stilretninger skiller seg likevel ut. Det er den rustikke, den nordiske og den klassiske.

Og hos Bohus finner du utvalget. Du kan enkelt skape den gode stemningen hjemme, hos Bohus har de alt du trenger, uansett hvilken stil du foretrekker. Lek deg gjerne med ulike stiler og sett ditt personlige preg på interiøret og hjemmet ditt.

Rustikt og lunt

Har du falt for den rustikke stilen og den lune harmonien kan du godt gå for lysere farger på veggene, men tenk kontraster og lek deg med ulike materialer og teksturer. Grovere elementer settes sammen med de blankere materialene, som metall mot fløyel, glass mot stein. Sofaene skal være røffe og vakre i flotte, solide materialer. Bryt gjerne med noen spennende, svarte detaljer.

Stylingtips!

  • Grove materialer og myke tekstiler
  • Store bilder og krukker skaper den rette atmosfæren
  • Varme farger, som beige, olivengrønn og brun

Nordisk og moderne

Den nordiske naturen kaller, med rene linjer, lyst treverk, delikate tekstiler og vakre, varme farger. Tenk lyst, lett og naturlig interiør om du ønsker denne stilen hjemme. Smart bruk av kontraster kan forvandle den nordiske stilen til et vakkert høsthjem. Myk opp det stilrene uttrykket med flotte tekstiler i varme farger og deilige materialer som lin og fløyel for en lun og god atmosfære.

Få stilen!

  • Bland kalde og varme farger
  • For en lun stemning bruker du lintekstiler og levende lys
  • Følelsen av håndlaget keramikk gir et mer personlig preg
  • Delikate farger, enkel design og runde former

Klassisk og tidløst

Den klassiske stilen er tidløs, komfortabel og oser av kvalitet. Tenk oppredde senger med hvitt sengetøy, klassiske sofaer i kvalitetsmaterialer og luksuriøse puter. Halvor Bakke står bak den eksklusive og klassiske kolleksjonen, Signature Collection, som du kun finner hos Bohus. Høstens nye tilskudd til kolleksjonen er tidløse møbler og spennende interiør i nye farger som koksgrå, grønn og sort. For å gjøre en allerede klassisk innredet stue klar for høsten vil noen fløyelsputer i dype nyanser, som for eksempel oransje, gjøre susen.

Få hotellfølelsen hjemme!

  • Dempede farger og taktile materialer
  • Komfortable kvalitetsmøbler
  • Varme farger som oransje og rust blandes sammen med kalde farger som koksgrå, grønn og sort