5 tips til å lykkes med grillingen

bilde av grill med mat på

Her får du 5 gode råd til hvordan du velger riktig grill, nyttig grillutstyr og hvordan få best mulig grillresultat.

Ingenting slår vel smaken av skikkelig grillmat på en sommerdag, og når du først skal imponere, er det smart med noen enkle tips for å lykkes skikkelig. Her finner du Jernia sine aller beste tips til alt fra hvilken grill du bør ha, til hvordan du tar vare på grillingen etter måltidet er over.

#1 – Riktig grill: Har du grillen for ditt behov?

En god grill er en investering du har glede av lenge. Det finnes mange alternativer å velge i. Heldigvis finnes det noen gode spørsmål du bør stille deg selv før du velger.

Er du for eksempel opptatt av den autentiske grillsmaken som kullgrillen gir, eller er det viktigere for deg at grillen raskt blir varm slik at den kan brukes oftere?

Dette gir en god pekepinn på hvor du bør starte.

#2 – Nyttig grillutstyr som gjør grillingen enda enklere

Klar for å briljere med dine grillkunster? Når riktig grill er på plass, finnes det grillutstyr som gjør det enklere og morsommere både før og etter grillfesten.

I tillegg til det tradisjonelle grillutstyr som grillsett eller grillbørste, finnes det utstyr som tar grillingen til et nytt nivå. Har du opplevd en knasende sprø bunn fra pizzasten? Eller testet å lage focaccia på grillen med en ildfast form fra Pillivuyt?

nystekt foccacia-brød
Med ildfast form fra Pillivuyt kan du lage focaccia på grillen.
nystekt foccacia-brød
Med ildfast form fra Pillivuyt kan du lage focaccia på grillen.